påsklov & prao!

S here!

Har nu haft två veckors "ledighet". Eller ja, en egentligen men jag har praoat också i en vecka, och nu ska det kännas så konstigt att komma tillbaks till skolan, jag vill inte! Men vad ska man göra, man måste gå i skolan. Och jag är en sån människa som väljer skolan överallt annat.

- Tex, om min kompis kallar ut mig eller ringer för att berätta att vi fyra ska till stan och vi har prov imorgon, så väljer jag att plugga istället, medans dem flesta hade nog gått ut med sin kompis&gått till stan.


Stay in school guys!


Tja riktigt så ser jag inte ut ;p.

Hej bloggen

Ny design uppe, tryck f5 och kommentera vad ni tycker, tycker själv att den är lite sådär mysig och söt! =) Mycket rosa = me likey.


Vi har inte alls varit på blogghumör, men det är bara för att vi inte har haft något intressant att skriva om, eller att ta på oss. Vi har bara varit hemma!

En bra blogg

hejhej S skriver nu, jag är med i en tävling hos en tjej som är jätte duktig, hon driver en kändis blogg
http://Robertpattinsonsblogg.blogg.se  , besök den ni kommer inte ångra er!

Smink - behöver man verkligen det?



smink smink & smink, ser ni vad sminket kan göra med en människa?
 
Jag som tjej och som sminkar mig själv, vet att alla där ute som sminkar sig känner att man inte kan gå ut utan smink, framför allt inte till skolan! Så var jag också för något år sedan. (började sminka mig ganska ung).

Men även fast man känner sig super snygg med smink ska man även tycka det utan, eller man ska iaf älska sig själv och inte bara det sminket gör med en.

Många tjejer är ganska osäkra isig själv och börjar därför sminka sig, för att det förstärker ens utseende för en stund. Men när man ska lägga sig så måste man tvätta bort det perfekta och då är man gamla sig igen, med synbara fläckar och finnar. Jag vet!

Alla är lika vackra, utan eller med smink. Ingen borde känna att man behöver sminket för att känna sig vacker. Så alla tjejer där ute som inte vågar gå till skolan eller tex ut, så gör er själva en tjänst och utmana er sjävla !
Om kändisarna kan, så kan vi normala också =)!
PEACE OUT !

hej bloggen!

Hej, nu är du skapad kära bloggen och vi hoppas att den blir framgångsrik och kul.
Innan allt börjar vill vi gärna presentera oss själva.

S - jag är fjorton år gammal och går i åttan, jag och min syster är modegalna. Vi gillar att mixa och matcha och tar på oss, ja vad som helst!

E- Jag är tolv år gammal och går i femteklass, jag gillar att sy och skapa mina egna kreationer, när jag blir stor vill jag bli designer. Ni får se mina galna ideér och skapelser här i bloggen!

Vi gillar även musik, allt faller oss i smaken, allt från klassiskt till rock. Massa roliga videos kommer också upp här i bloggen. Vi är anonyma, alltså kommer inte våra ansikten synas på våra bilder, men vi hoppas det är okej!

Vi kallar oss själva för S&E.  KRAM och puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0